Naast onze diverse webshops en fysieke winkel is Apeldoorn is Track-Motion een bedrijf dat gespecialiseerd is in auto-elektronica met betrekking op gadgets voor de Duitse merken (VAG, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda). Wij leveren onder meer navigatiesystemen, achteruitrijcamera’s, navigatie software, cruise control, alarmen, GPS trackers, multifunctionele sturen, verlichting, parkeersensoren en dergelijken. U kunt bij ons terecht voor deskundige informatie over de producten, de verkoop en het inbouwen van deze producten. Wij hebben nieuwe en gebruikte onderdelen op voorraad. Daarnaast kunnen wij altijd producten voor u bestellen indien dat nodig is.

Naast de verkoop van onderdelen, bieden wij ook vakkundige inbouw- en uitbouw van deze producten. Ons team bestaat uit experts die ervaring hebben met het inbouwen van auto elektronica onderdelen. Wij stellen onze klanten tevreden met de functionele en kwalitatieve producten die wij aanbieden. Transparant zijn naar de klant toe is belangrijk, daarom geven wij graag informatie over onze producten en diensten. Wij staan garant voor goede service en wij bieden kwaliteit. 

In 2020 hebben we ons eigen nieuwe bedrijfspand laten bouwen op een kavel van 1350 m2. In deze moderene tijd bestaan veel winkels enkel uit webshops. Wij zullen altijd 1 fysieke winkel behouden voor diverse afhaal & inbouw werkzaamheden. Ook is het mogelijk om onze diverse producten eerst eens te zien voordat u het koopt. 

 

Graag tot ziens in Apeldoorn bij Track-Motion 

 

   

 

 

© 2011 - 2023 Gemakkelijk Hitteband bestellen! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel